| نويسنده |
پيغام |
|
eng-farzad62
|
موضوع پست: روش محا سبه آنالیز قیمت ارسال شده در: جمعه بهمن 29, 89 10:24 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن 28, 89 1:05 pm پست ها : 3 تشکر کرده: 8 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
با سلام
با تشکر از سایت پر محتوای شما،میخواستم آنالیز قیمت یه پروژه رو برا شرکت در مناقصات به صورت کامل و جز به جز یاد بگیرم از چه منبعی استفاده کنم؟آیا در سایت شما همچین امکانی وجود داره؟
با تشکر رتبه ای
|
|
 |
|
 |
| |
|
zibabana
|
موضوع پست: Re: روش محا سبه آنالیز قیمت ارسال شده در: جمعه بهمن 29, 89 4:42 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه آبان 15, 88 10:13 pm پست ها : 44 تشکر کرده: 3 بار تشکر شده: 23 بار
|
|
با سلام خدمت مهندس گرامی،از اونجا که دادن قیمت بر حسب دتایلها و فهرست بها و به صورت ریز انجام میشود و کوچکترین اشتباه باعث دادن قیمت کمتر و در نتیجه ضرر می شود توصیه من اینه که حتما با یک مهندس با تجریه به صورت درصدی و یک مترور کاملا مسلط قیمت اولیه رو پیشنهاد بدبد و پس از مدتی خودتون بر حسب تجربه نسبت به آنالیز کار به صورت فردی اقدام کنید. یک پیشنهاد دوستانه بود
|
|
 |
|
 |
| |
|
adel-1362
|
موضوع پست: Re: روش محا سبه آنالیز قیمت ارسال شده در: جمعه بهمن 29, 89 5:21 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه مرداد 29, 89 2:39 pm پست ها : 20 تشکر کرده: 15 بار تشکر شده: 8 بار
|
|
برای آنالیز کردن تجربه و مهارت زیادی لازمه. آنالیز کار زمان بر و طاقت فرساییه. از طرفی باید به قیمت روز اجناس و اقلام بازار آشنا باشی و از طرفی به میزان کار یا مقدار انجام شده در یک واحد از هر آیتم. مثلا باید بدانی چقدر آب، سیمان، ماسه، دوغاب و چند ساعت کارگر و بنا نیاز هست تا یک متر مربع سنگ کاری انجام بشه. البته نرم افزارهایی مثل تکسا نیز وجود داره که کار رو آسون کرده و شما با بالا و پایین کردن مقدار کار به راحتی می تونید به مبلغ پیشنهادی برسید. به طور کلی برای آنالیز هر آیتم از فهرست شما باید آن را به 4 بخش تقسیم کنید که این بخش ها عبارتند از : 1- نیروی انسانی 2- ماشین آلات 3- مصالح 4- حمل حالا باید به تفکیک مشخص کنید که از هر کدام به چه مقدار لازم است. براساس بخشنامه سازمان معاونت راهبردی برای شرکت در مناقصات لازم است پیمانکار جداول 49-51 را به کارفرما ارائه کند. اگر مایل باشی می توانی بخشنامه 49-51 را دانلود کنی. مطالعه این بخشنامه کمک شایانی برای آنالیز می کند
_________________ گاه حجم یک کلاغ کنتراست یک تابلو را حفظ میکند
|
|
 |
|
 |
| |
|
hosseinahangargadimi
|
موضوع پست: Re: روش محا سبه آنالیز قیمت ارسال شده در: جمعه بهمن 29, 89 11:29 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند 10, 88 5:41 pm پست ها : 3 محل سکونت: مراغه تشکر کرده: 6 بار تشکر شده: 0 بار
|
با سلام لطفا اگه امکانش هست لینک دانلود بخشنامه را قرار دهید من که خودم توی سایت برنامه بودجه جستجو کردم ولی نتونستم پیداش کنم.
_________________ Çök insan gördüm üstünde elbisesi yök çök elbise gördüm içinde insan yök
|
|
 |
|
 |
| |
|
adel-1362
|
موضوع پست: Re: روش محا سبه آنالیز قیمت ارسال شده در: شنبه بهمن 29, 89 12:55 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه مرداد 29, 89 2:39 pm پست ها : 20 تشکر کرده: 15 بار تشکر شده: 8 بار
|
|
_________________ گاه حجم یک کلاغ کنتراست یک تابلو را حفظ میکند
|
|
 |
|
 |
| |
|