| نويسنده |
پيغام |
|
sohrab1414
|
موضوع پست: مشکل در ETAP (ساختمان فلزی) ارسال شده در: چهارشنبه تیر 23, 89 7:54 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد 30, 89 2:47 pm پست ها : 13 تشکر کرده: 16 بار تشکر شده: 16 بار
|
|
من یه ساختمان فلزی 4 طبقه روی پیلوت با سقف کامپوزیت طراحی کردم ولی نمیدونم چرا بعد از اینکه من آنالیز و بعد design می زنم ستون مثلاً 3IPE18FB1 میده که خیلی غیر اقتصادی هست و زمانیکه به بصورت دستی تغییرش دادم و تا 2IPE14c/c14 قرار دادم اونوقت بازم رنگ ستون تغییر نمیکنه(از مقاطع خانه عمران استفاده می کنم) و دویاره بعد از زدن design به همون مقطع قبلی یعنی 3IPE18FB1 بر می گرده، علت چیه؟ میشه توضیح بدید البته همه رو پس از طراحي، انتخاب و بعد make auto select section null رو از منوي design زدم. تیرها هم نشون نمیده چه مقطعی داره، فایلمو پیوست کردم.
ممنون میشم اگر کمک کنید خیلی احتیاج دارم
شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.
|
|
 |
|
 |
| |
|
sohrab1414
|
موضوع پست: Re: مشکل در ETAP (ساختمان فلزی) ارسال شده در: يکشنبه تیر 27, 89 9:23 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد 30, 89 2:47 pm پست ها : 13 تشکر کرده: 16 بار تشکر شده: 16 بار
|
|
شرمنده که دوباره پست زدم چرا بعد از اینکه من آنالیز و بعد design می زنم هم برای ستون و بادبند با عوض کردن مقطع، تنش تغییر نمی کنه البته پس از طراحي همه اعضا رو انتخاب و make auto select section null رو از منوي design زدم و البته وزن بار مرده محوری ستون خیلی زیاد شده و خروج از مرکزیت تو راستای y زیاد شده
|
|
 |
|
 |
| |
|
nadt_eng
|
موضوع پست: Re: مشکل در ETAP (ساختمان فلزی) ارسال شده در: يکشنبه تیر 27, 89 11:02 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 27, 89 11:28 am پست ها : 71 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 32 بار تشکر شده: 50 بار
|
|
سلام مهندس جان. پست شما روكه اولين بار ديدم درست متوجه نشدم چيكار كرديد براي همين جوابي ندادم تا دوستان نظر بدند. اما الان احساس مي كنم مشكل از ستوناتون نيست از سقفه. ببين مهندس جان اول اينكه چرا مقاطع آماده حتما حتما مقاطع رو خودتون بسازيد نهايت 20 تا مقطع هم بسازيد نيم ساعت وقت مي گيره. دوم اينكه اگر ساختگاهتون مشكل نداره مسكونيم هست قاعدتا حتي تيپ بندي هم نمي خواد از بالا تا پايين يه تيپ جواب ميده نشد 2 به 2. مقاطع دوتاي پايينت هم شكل دو تاي بالا هم هم شكل. عجيبه مقاطعت غير اقتصادي شده. ضمنا مقاطع رو خودتون اختصاص بديد اين هم جزو اشكالاتتونه خودكار به برنامه اين اجازه رو نديد. شما مقاطع رو اختصاص بديد تحليل و طراحي حالا برنامه مياد چك مي كنه اگر جواب نداد نمره رو عوض كنيد. (تا اينجا توصيه بود بهر حال هر كس روش خودشو ترجيح ميده مهندس.)
|
|
 |
|
 |
| |
|
nadt_eng
|
موضوع پست: Re: مشکل در ETAP (ساختمان فلزی) ارسال شده در: يکشنبه تیر 27, 89 11:08 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 27, 89 11:28 am پست ها : 71 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 32 بار تشکر شده: 50 بار
|
|
حالا مي رسيم به اصل قضيه. ببينيد همكار عزيز من فكر كنم (البته احتمال زياد) شما اصلاح وضعيت تيرها رو زماني كه سقف ما Deck هست انجام نداديد. برنامه قابليت طراحي سقف كامپوزيت رو داره و اون دسته از تيرهايي رو كه دو شرط زير رو با هم داشته باشند مياد در رديف كامپوزيت تلقي مي كنه يعني اون دسته از تيرهايي كه دو سر مفصلند و مقطعشان با IWide Flang ساخته شده يا از اشتال برنامه Import شده. مي خوايم به برنامه بگيم داره اشتباه مي كنه يك اشتباه اينه كه اصلا سقف كامپوزيت نيست سقف تيرچه يا طاق ضربي رو از deck اومديم تعريف كرديم يا اصلا گيريم كه كامپوزيته
|
|
 |
|
 |
| |
|
nadt_eng
|
موضوع پست: Re: مشکل در ETAP (ساختمان فلزی) ارسال شده در: يکشنبه تیر 27, 89 11:14 pm |
|
|
|
يا اصلا كامپوزيته مي خوايم با برنامه طراحيش كنيم (توصيه ميشه در فايل كپي اينكار انجام بشه چون در مدل اصلي ما تيرهاي فرعي وجود ندارند) پس كلا چه سقف كامپوزيت باشه يا نه به برنامه بايد بگيد پيش فرضت اشكال داره و اين تيرها رو بايد به steel frame design منتقل كنه. ميايد همه تيرها رو انتخاب مي كنيد بعد Design بعد قسمت overwrite frame design proce.... عبارت اول كه steel frame design هست رو تيك مي زنيد تا همه اعضا در محدوده فولاد قرار گيرند.) اميدوارم مشكل حل شه. چون اغلب مشكلات ستونها با بازي روي تيرها برطرف ميشه. خلاصه مهندس جان اگرم نداد كه بفرماييد دوباره همفكري كنيم.
|
|
 |
|
 |
| |
|