| نويسنده |
پيغام |
|
بهار25
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: جمعه مرداد 29, 89 5:51 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه مرداد 14, 89 6:44 pm پست ها : 5 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 3 بار
|
|
سلام من هم در ازمون نظارت 49 شدم ولی درسایت سازمان مسکن و نیز نظام مهندسی استان مطلبی راجع به این موضوع درج نشده است در هر صورت لیست ذکر شده که باید اسامی افراد در آن نوشته شود کجاست؟نظام مهندسی اصفهان جوابگو نیست و از این موضوع بی اطلاع است لطفا راهنمایی کنید
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohammadali58
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: شنبه مرداد 30, 89 12:24 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:03 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 14 بار
|
|
با سلام
مرجع نظام مهندسی فارس
لطفا جهت اطلاع بیشتر با شماره0917............. مهندس عبدالهی تماس بگیرید
مهندس عبدالهی در پست پائینتوضیحات را ارائه نمودند
دوستان بیشتر دقت کنید
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohsen31
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: يکشنبه شهریور 7, 89 12:48 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه مرداد 16, 89 3:22 pm پست ها : 5 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
با سلام خدمت دوستان عزيز اين شماره ای که آقای mohamadali گذاشتند متعلق به بنده است. بايد خدمتتون عرض کنم که هنوز با جبران کسری نمره موافقت نشده و ما فقط يک متن اعتراض به حذف جبران کسری نمره تهيه کرديم و از دوستان که 48 یا 49 کسب کردندخواهش کرديم در اين اعتراض شرکت کنند. حالا اين دوست عزيزمون آقای mohamadali چطور اين رو موافقت با کسری نمره تعبير کردن ؟؟!!!! من که متوجه نميشم.
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: يکشنبه شهریور 7, 89 9:11 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
با تشکر از اطلاع رسانی شما
شماره شما پاک میشود تا باعث دردسر بیشتر نشود و با کسب اجازه از شما درج میگردد موفق باشید
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohammadali58
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: يکشنبه شهریور 7, 89 9:15 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:03 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 14 بار
|
|
باسلام خدمت همه دوستان به خصوص مهندسmohsen31 که صاحب شماره است منظور من اخر باجبران .......شد؟وجنبه سوالی دارد
اگر به پستها نگاه کنید متوجه می شوید به هر حال ازهمه دوستان که باغث سو تفاهم شدم معذرت می خواهم
|
|
 |
|
 |
| |
|