| نويسنده |
پيغام |
|
mohammadali58
|
موضوع پست: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: پنج شنبه مرداد 28, 89 8:54 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:03 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 14 بار
|
|
با سلام دوستان عزیز ی که نمره انها فقط فقط 49 می باشد یک لیست نوشته و به سازمان دهید بچه های فارس لیست وشماره تماس در ساختمان شماره یک نظام مهندسی در تابلو نصب شده است فقط تا 15/6 /89وقت است به دوستان دیگر هم لطفا بگویید
|
|
 |
|
 |
| |
|
saeed_taj
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: جمعه مرداد 29, 89 1:17 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه خرداد 21, 89 4:48 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 3 بار تشکر شده: 13 بار
|
|
سلام آقای محمد علی....ممنون از این خبر خوبتون...اگه خبر درست باشه که خیلی سپاسگزارم از شما.... من در ازمون نظارت نمره 49 گرفتم و در خوزستان امتحان دادم...ممنون میشم راهنماییم کنی که چه کار باید بکنم...باید به سازمان نظام مهندسی استان خوزستان مراجعه کنم یا جای دیگه... البته اعتراض کتبی هم به سازمان سنجش هم فرستادم... ممنون میشم شما و سایر دوستانی که اطلاع دارین راهنمایی کنین که چه کار باید بکنم...با تشکر...
|
|
 |
|
 |
| |
|
mts
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: جمعه مرداد 29, 89 2:23 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه مرداد 29, 89 2:08 pm پست ها : 7 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 6 بار
|
|
سلام دوست عزیز . انهایی که 48 شده انند کسری نمره موافقت نشده.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید؟
|
|
 |
|
 |
| |
|
mts
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: جمعه مرداد 29, 89 2:36 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه مرداد 29, 89 2:08 pm پست ها : 7 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 6 بار
|
|
با سلام اقای محمد58.نمره 48 هم میتوانند اسامی را بدهند.و بعد این خبر از کجا منتشر شده.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید؟
|
|
 |
|
 |
| |
|
mts
|
موضوع پست: Re: اخر با جبران کسری نمره موافقت شد ارسال شده در: جمعه مرداد 29, 89 4:31 pm |
|
|
|
سلام مجدد خدمت اقای محمد علی.ممنون میشم امروز یا فردا جواب من را بدهید.مربوط به نمره 48و منبع این خبر.باتشکر
|
|
 |
|
 |
| |
|