| نويسنده |
پيغام |
|
moh_2008
|
موضوع پست: شیب بندی ساختمان ارسال شده در: جمعه شهریور 12, 89 8:57 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان 8, 87 2:10 pm پست ها : 41 محل سکونت: بوشهر تشکر کرده: 6 بار تشکر شده: 15 بار
|
|
سلام دوستان عزیز من به همفکری شما در مورد زیر نیاز دارم لطفا در این مورد نظر دهید: ما یک ساختمان یک طبقه بتنی با سقف تیرچه بلوک کناریک ساختمان یک طبقه قدیمی با سقف طاق ضربی ساخته ایم و میخواهیم سقف دو ساختمان را با در نظر گرفتن 5 سانتی متردرز انقطاع به هم متصل کنیم اما در مورد شیب بندی به مشکل برخورده ایم زیرا شیب ساختمان قدیمی به سمت ساختمان جدید میباشد و سقف تمام شده تیرچه بلوک 5 سانتی متر بالاتر از سقف طاق ضربی قرار میگیرد . به نظر شما چگونه بدون خراب کردن شیب بندی و ایزوگام ساختمان قدیمی میتوانیم شیب قدیمی و جدیدی را درست کنیم؟ نظر خودم این است که با رد کردن دو لوله 3 اینچ از داخل سقف تیرچه بلوک آب را به ناودانی های ساختمان جدید منتقل کنیم نظر شما چیه؟ متشکرم.
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: شیب بندی ساختمان ارسال شده در: جمعه شهریور 12, 89 9:24 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
لوله ها را کف سقف تیرچه بلوک با شیب اجرا نمائید
همان روش شما بهترین راه میباشد
|
|
 |
|
 |
| |
|
moh_2008
|
موضوع پست: Re: شیب بندی ساختمان ارسال شده در: جمعه شهریور 12, 89 11:52 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان 8, 87 2:10 pm پست ها : 41 محل سکونت: بوشهر تشکر کرده: 6 بار تشکر شده: 15 بار
|
|
با سلام از راهنماییت مهندس وفا ممنونم اما اگه ممکنه لطفا توضیحات بیشتری بدید. من عکس مربوطه را از قسمت اپلود عکس اپلود کردم اما نمیدونم کجا رفت و عکس را به ایمیلتون نیز فرستادم ، لطفا با توجه به عکس راهنمایی و توضیحاتتون را ارائه کنید. در عکس قسمت قرمز رنگ ساختمان قدیمی با دو ناودانی (قرمز رنگ) و قسمت مشکی رنگ ساختمان جدید با جهت تیرچه گذاری و دو ناودانی می باشد که دو ناودانی قرمز رنگ حذف میشه و دو ناودانی مشکی رنگ به عنوان شیب بندی اصلی باقی میمونه. روی تراس هم به علت محدودیت نما و معماری نمیتونیم ناودونی بزاریم. ممنون میشم دوستان هر چه سریعتر راهنمایی کنن.
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: شیب بندی ساختمان ارسال شده در: شنبه شهریور 13, 89 9:53 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
شما میتونید از آیرو هم استفاده کنید.
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|
moh_2008
|
موضوع پست: Re: شیب بندی ساختمان ارسال شده در: شنبه شهریور 13, 89 6:42 pm |
|
|
|
سلام از مهندس طاهری میخام که لطف کنن عکسی که براشون میل کردم را در این قسمت نمایش بدن و دوستان عزیز لطف کنین در مورد راهنماییهاتون توضیحات بیشتری بدین و فقط یه جمله ننوسین. از همگی ممنونم.
|
|
 |
|
 |
| |
|