| نويسنده |
پيغام |
|
Vafa
|
موضوع پست: تجربه هاي اجرائي كاربران سايت ايران عمران ارسال شده در: شنبه اردیبهشت 18, 89 2:59 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
دوستان هر تجربه اجرائي داريد در اين بخش ارائه كنيد تا براي همه دوستان مفيد واقع گردد
ما منتظر در يافت تجربه هاي همه دوستان هستيم
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: تجربه هاي اجرائي كاربران سايت ايران عمران ارسال شده در: شنبه اردیبهشت 18, 89 10:49 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
راجع به تهیه پلان از یه منطقه: 1- تعیین مسیر 2- تعیین محل ایستگاه ها(ایستگاه قبل و بعد باید با هم دید داشته باشن) 3- قراولروی به تمام زوایا-شکستگی ها و ... 4- قرائت تار بالا - وسط و زاویه 5- تو ایستگاه اول باید زاویه رو به جسم ثابتی مثل دکل های مخابراتی و... فیکس کنید و بعد از اون شروع به قرائت زوایا کنید برا ایستگاه های بعدی زاویه باید به ایستگاه قبلی بسته بشه
نکته: برای محاسبه تار پایین تار بالا رو منهای تار وسط کنین جواب رو منهای تار وسط کنید تار پایین بدست میاد
اینم یه تجربه بزرگه کوچیک
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohammade_61
|
موضوع پست: Re: تجربه هاي اجرائي كاربران سايت ايران عمران ارسال شده در: يکشنبه اردیبهشت 19, 89 6:51 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه بهمن 18, 87 5:52 pm پست ها : 32 تشکر کرده: 36 بار تشکر شده: 22 بار
|
|
لطفا در مورد پياده كردن پلان روي زمين صحبت كنيد
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: تجربه هاي اجرائي كاربران سايت ايران عمران ارسال شده در: سه شنبه اردیبهشت 21, 89 4:11 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
دوستان دقت کنید ما در حال بتن ریزی مگر یکی از فونداسیون های صنعتی بودیم که کارفرما و نظارت برای نظارت به محل بتن ریزی آمدند
ما بر حسب روشهای از پیش تعیین شده محدوده بتن مگر را رعایت میکردیم و با قالب چوبی بتن مگر را قالب بندی میکردیم
نظر نظارت این بود که اضافه عرض ناشی از خاکبرداری هم بتن مگر ریخته بشه من در جواب دوستان گفتم که نظر همه دوستان محترم اما من بر طبق نقشه کار میکنم اگر تغییری دارد کتبا ابلاغ نمائید دوستان از دست ما دلخور شدند که چرا و فلان و . . . ما هم انجام ندادیم یکروز بعد نامه کتبی برای این موضوع ارسال شد و ما هم برطبق دستور کار صورتجلسه کردیم و بتن اضافی را در صورت وضعیت پرداخت کردند
نتیجه : در محیط کارگاه های صنعتی هیچ عملیاتی را بصورت شفاهی تقبل نکنید همین بتن ریزی پس از خاکریزی دور فونداسیون کلا انکار میشد این برای شما که در یک شرکتی کار میکنید که هزینه ها برایشان مهم است بسیار حائز اهمیت میباشد
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: تجربه هاي اجرائي كاربران سايت ايران عمران ارسال شده در: سه شنبه اردیبهشت 21, 89 5:58 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
به نظر من اون اضافه عرضی که دستگاه نظارت گفتن بتن مگر ریخته بشه برا اینه که تنش در بتن مگر کمتر بشه! بارهایی که از فنداسیون به بتن مگر وارد میشن در سطح بیشتری وارد خاک بشن که همون رابطه تنشه! P/A
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|