| نويسنده |
پيغام |
|
javad1r
|
موضوع پست: کسی طرح اختلاط نمونه مکعبی بتن با مقاومت بالا برای مسابقات بتن داره؟ ارسال شده در: چهارشنبه دی 1, 89 9:46 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه دی 9, 87 8:32 am پست ها : 17 محل سکونت: مشهد تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
کسی از مهندسین عزیزی که قبلا تو این زمینه کار کرده برای مسابقات بتن مقاومت بالا طرح اختلاط داره ؟یا میتونین راهنماییم کنید می خوام دانشکده رو به مقام اولی برسونم. با تشکر
|
|
 |
|
 |
| |
|
zibabana
|
موضوع پست: Re: کسی طرح اختلاط نمونه مکعبی بتن با مقاومت بالا برای مسابقات بتن داره؟ ارسال شده در: پنج شنبه دی 2, 89 8:23 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه آبان 15, 88 10:13 pm پست ها : 44 تشکر کرده: 3 بار تشکر شده: 23 بار
|
|
با سلام خدمت شما به نظر من طرح اختلاط تو مناطق مختلف باید فرق داشته باشه شما رو نمیدونم،ولی شما بهترین کار اینه که یک نمونه استوانه ای و مکعبی با مقاومت 7 روزه به شرح زیر بسازی که انشا الله جواب بده ولی تضمینی نمیدم
بیشتر از مصالح درشت دونه استفاده کن تا هنگام فشار مقاومت بهتری از نمونه داشته باشی نخودی 4.2kg شن 4kg ماسه 9.5kg سیمان 3.8kg اب به مقداری که زیاد نشه و کارایی بتن حفظ شه نه این که برای راحتی کارتون آبو خالی کنید تو نمونه این با توجه به اقلیم ما بود(خراسان رضوی)
|
|
 |
|
 |
| |
|
javad1r
|
موضوع پست: Re: کسی طرح اختلاط نمونه مکعبی بتن با مقاومت بالا برای مسابقات بتن داره؟ ارسال شده در: جمعه دی 3, 89 9:36 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه دی 9, 87 8:32 am پست ها : 17 محل سکونت: مشهد تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
سلام مهندس عزیز ولا ما هم خراسانی هستیم کدوم دانشگاهی شما ؟ من کاردانی که بودم یه بار اول شدم مسابقات تو فردوسی بود تو کارشناسی هفتم شدیم اما الان که ارشد شدیم رقابت خیلی سنگینه قبلا دوستان مقاومت 600 اوردن تو نمونه مکعبی 15*15 من باید اول بشم یعنی بالای 700 مقاومت بگیرم طرح اختلاط رو تقریبا دارم اما می خوام یه چیزی بهش اضافه کنم دوستان قبلی هم یه چیزایی اضافه کرده بودن که نگفتن . شما در این مورد اطلاعاتی دارید ؟ راستی این طرحتون واسه چه نمونه ای ؟با تشکر فراوان از لطف شما دوست عزیز
|
|
 |
|
 |
| |
|
si_mirzaei
|
موضوع پست: Re: کسی طرح اختلاط نمونه مکعبی بتن با مقاومت بالا برای مسابقات بتن داره؟ ارسال شده در: جمعه دی 3, 89 10:16 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد 31, 89 3:01 pm پست ها : 55 محل سکونت: خرم آباد تشکر کرده: 83 بار تشکر شده: 69 بار
|
|
با سلام ؛
همانطور که حتما می دانید نسبت اب به سیمان و تراکم مناسب دو عامل اساسی در مقاومت بتن هستند ، مشکل اینجاست که با کم کردن نسبت آب به سیمان کارایی کم شده و تراکم به سختی صورت می گیرد و منجر به ایجاد حفره در نمونه بتن و نتیجتا ایجاد تمرکز تنش در محل حفره ها و رشد و پیشروی ترک ها می شود ؛ به همین دلیل استفاده از مواد افزودنی بتن مثل روان کننده ها و فوق روان کننده ها کمک خواهد کرد .
پیشنهاد : در شرایط آزمایشگاهی ابتدا طرح اختلاط به ویژه نسبت اب به سیمان جهت اسلامپ زیر 5 ( حدود 3 ) را به دست آورید و سپس یک فوق روان کننده استاندارد با نسبت درست به آن اضافه کنید . نسبت آن هم با توجه به مصرف سیمان در کاتالوگ های سازنده نوشته شده ( معمولا حدود 1 تا 1.5 % وزن سیمان). با این کار کارایی بیشتر و حجم حفره ها خیلی کمتر می شود.
به شخصه در شرایط کارگاهی با این روش و با عیار 350 تا مقاومت 450 کسب کرده ایم .
لطفا اگر روش نوینی دارید حتما مطرح کنید تا استفاده کنیم. ضمنا نتیجه را با جزییات در سایت قرار دهید. متشکرم.
_________________ حباب ها همیشه قربانی هوای درون خویش اند .
|
|
 |
|
 |
| |
|
tarox
|
موضوع پست: Re: کسی طرح اختلاط نمونه مکعبی بتن با مقاومت بالا برای مسابقات بتن داره؟ ارسال شده در: شنبه دی 4, 89 12:38 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه دی 4, 89 10:04 am پست ها : 1 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 0 بار
|
|
اول باید ببینیم شما کدوم مسابقش شرکت می خوای بکنید 1)سبک 2)سنگین شما بگید تا من بهتون طرح اختلاط بدم البته باید بگید تا چه مقدار برای ساخت نمونه تون میخواهید هزینه کنید چون بعضی مواد قیمتش زیاده
|
|
 |
|
 |
| |
|