| نويسنده |
پيغام |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: زیباترین حمامهای دنیا با تجهیزات بسیار مدرن Beautiful luxury bathroom designs ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 3:03 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
از معماری غربی هیچ اطلاعی ندارم!
والا سوپراستارم نشدم که تجربه اش کنیم داشتم نصف سوپراستار میشدم ولی حقمو خوردن(راست میگم)
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: زیباترین حمامهای دنیا با تجهیزات بسیار مدرن Beautiful luxury bathroom designs ارسال شده در: شنبه خرداد 21, 89 12:56 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 346 تشکر کرده: 67 بار تشکر شده: 266 بار
|
|
با خودم گفتم بین این همه نما از حمام های زیبا بهتر است جدیدترین نمونه شیر دوش حمام را هم در این بخش قرار دهم .
شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: زیباترین حمامهای دنیا با تجهیزات بسیار مدرن Beautiful luxury bathroom designs ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 8:24 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
خیلی جلبه اگه ایرانی آ از اون استفاده کنن فامیل ببینه میگن "ببین پولشو به چی داده"
مگه اینکه فامیل آشون فامـــــــــــــــــیل باشه نه فامیل . . . .
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: زیباترین حمامهای دنیا با تجهیزات بسیار مدرن Beautiful luxury bathroom designs ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 8:31 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 346 تشکر کرده: 67 بار تشکر شده: 266 بار
|
|
من دفعه اول که دیدمش گفتم :
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف _ عجب دوش خانوادگی باحالی _ اینجوری در مصرف آب هم صرفه جویی میشه
|
|
 |
|
 |
| |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: زیباترین حمامهای دنیا با تجهیزات بسیار مدرن Beautiful luxury bathroom designs ارسال شده در: دوشنبه خرداد 23, 89 12:32 am |
|
|
|
 |
|
 |
| |
|