ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 25 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: نماي طرح چوب
 پست ارسال شده در: يکشنبه تیر 6, 89 10:17 pm 
آفلاين
VIP
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 27, 89 11:28 am
تشکر کرده: 32 بار
AsedMostafa نوشته است:
من میخام نظر بدم ولی حیف که تجربه تو نما سازی پی وی سی ندارم!

ممنون مهندس.همينكه لطف كرديد كفايت ميكنه.

بالا 
 مشخصات  

از این پست nadt_eng یک کاربر تشکر کرده است : ahankhah
  محبوبیت: 6.25%
 پست ارسال شده در: چهارشنبه تیر 9, 89 12:55 pm 
آفلاين
VIP
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm
تشکر کرده: 67 بار
نما ی ساختمون _ pvc _ شمال _ ویلا _ منطقه بارانی ؟

چه حرفا ، چه چیزا ، ادم شاخ در میاره !

رفیق اگه کار کردی بزنش حتما یه عکس ازش بگیر و بزنش توی قسمت گندکاریهای مهندسی تا همه نظر بدن !

بالا 
 مشخصات  

از این پست amirm1988 یک کاربر تشکر کرده است : ahankhah
 پست ارسال شده در: چهارشنبه تیر 9, 89 2:40 pm 
آفلاين
VIP
اول اینکه واستون متاسفم که اینقدر توهین آمیز نظر میدید. ضمنا بد نیست جهت اطلاع بدونید نمای pvc طرح چوب که الان تو ویلاسازی فوق العاده پر کاربرد شده و میتونید خودتون تشریف ببیرید و تو شهرکهای دریاکنار و خزرشهر ببینید تا رطوبت 95 درصد و دمای هوای 56 درجه سانتیگراد مقاومت داره. به علاوه در محاسبات سازه ای و بحث مقاوم سازی وزن سازه شما از نظر بار دیوار 30 درصد کاهش پیدا می کنه. ضمنا این ساختمون رو من نمی سازم یکی از دوستان سوال کرده بود و خودم با مطالعه به این نتیجه رسیدم نمای خوبی میتونه باشه ولی باز هم اینجا مطرح کردم تا دوستان و همکاران نظر بدند نه اینکه بی منطق و بی دلیل قانع کننده اینکار رو گندکاری بدونند. نمی دونم تا چه حد سابقه طراحی و اجرا دارید اما هرچقدر هم باشه  معماری و عمران یه دریاست .شاید اجرای یک ساختمون به این وسعت (پارک سینمایی) که بی ستونه از نظر شما هم در نظر اول یه گندکاری مهندسی باشه اما الان کاملا تحسین برانگیزه و بعنوان طرح سال 88 انتخاب شد چون از روش پیش تنیده پس کشیده استفاده شده. یکی ممکنه دوست داشته باشه نمای ساختمونشو با قطعات چوب کبریت یا تکه های سرامیک یا هرچیزی که خودش بنظرش جالب باشه اجرا کنه آیا مسخرست یا گندکاریه؟؟؟در هر صورت متاسفم.

بالا 
 مشخصات  

از این پست nadt_eng ، 2 کاربر تشکر کرده اند : ahankhahamirm1988
  محبوبیت: 12.5%
 پست ارسال شده در: پنج شنبه تیر 10, 89 12:09 pm 
آفلاين
VIP
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm
تشکر کرده: 67 بار
nadt_eng نوشته است:
اول اینکه واستون متاسفم که اینقدر توهین آمیز نظر میدید. ضمنا بد نیست جهت اطلاع بدونید نمای pvc طرح چوب که الان تو ویلاسازی فوق العاده پر کاربرد شده و میتونید خودتون تشریف ببیرید و تو شهرکهای دریاکنار و خزرشهر ببینید تا رطوبت 95 درصد و دمای هوای 56 درجه سانتیگراد مقاومت داره. به علاوه در محاسبات سازه ای و بحث مقاوم سازی وزن سازه شما از نظر بار دیوار 30 درصد کاهش پیدا می کنه. ضمنا این ساختمون رو من نمی سازم یکی از دوستان سوال کرده بود و خودم با مطالعه به این نتیجه رسیدم نمای خوبی میتونه باشه ولی باز هم اینجا مطرح کردم تا دوستان و همکاران نظر بدند نه اینکه بی منطق و بی دلیل قانع کننده اینکار رو گندکاری بدونند. نمی دونم تا چه حد سابقه طراحی و اجرا دارید اما هرچقدر هم باشه  معماری و عمران یه دریاست .شاید اجرای یک ساختمون به این وسعت (پارک سینمایی) که بی ستونه از نظر شما هم در نظر اول یه گندکاری مهندسی باشه اما الان کاملا تحسین برانگیزه و بعنوان طرح سال 88 انتخاب شد چون از روش پیش تنیده پس کشیده استفاده شده. یکی ممکنه دوست داشته باشه نمای ساختمونشو با قطعات چوب کبریت یا تکه های سرامیک یا هرچیزی که خودش بنظرش جالب باشه اجرا کنه آیا مسخرست یا گندکاریه؟؟؟در هر صورت متاسفم.

دوست من nadt_eng عزیز سلام

قصد من از درج پست بالا توهین به شما نبود و نیست من نظر خودم را دادم و نمیدانم چرا شما از نظر من این برداشت را داشته اید که من قصد

توهین به شما را داشته ام.

به قول خود شما :

یکی ممکنه دوست داشته باشه نمای ساختمونشو با قطعات چوب کبریت یا تکه های

سرامیک یا هرچیزی که خودش بنظرش جالب باشه اجرا کنه آیا مسخرست یا گندکاریه؟؟؟

حالا شما همینو بستش بده به حرف من منظور اینه که هر کسی میتونه حرفی بزنه و هر جور ممکنه برداشت بشه از نظر یک نفر

حرفی جالب و از نظر شخصی دیگر سخنی هجو !

به هر حال من مسول برداشت شما از حرفم نیستم.

من کوچکتر از آنم که شما را نصیحت کنم ولی با این حال شما دوست من هستید و من وظیفه خود میدانم چیزی را به شما دوستانه بگویم.

دوست من  nadt_engعزیز شما چندی قبل پستی ایجاد کردید با نام شاهکاری از مولانا

برای کسی که اشعار مولانا را میخواند برداشت کردن سریع از حرفی کمی غیرعادی است.

میدانیم که مثنوی معنوی را قرآن پارسی نیز لقب داده اند چرا که هر کس از شعری که میخواند برداشتی جدا دارد در حقیقت اشعار مولانا مانند پیاز لایه لایه

هستند و هر کس برداشت خاص خود را دارد.

من نظر خود را نسبت به استفاده از pvc در نمای ساختمان دادم _ هنوز هم به نظر من استفاده از این نما (pvc)برای ویلایی در شمال غیر عادی است.

متاسفانه من  ویلاهای  خزر شهر و دریا کنار را ندیدده ام و شاید همین روی نظرم اثر گذاشته باشد ولی از اینکه بارهای مرده را کم میکند فکر و ایده جالبی است !

ولی نکته جالب این است که در اروپا و جدیدا در منطقه اروپایی نشین ترکیه دیگر برای نما نه از سنگ استفاده میکنند نه از ورق های الومینیومی و نه از pvc

مزیت این نما این است که فوقالعاده سبک است ولی قیمت آن از سنگ به مراتب گران تر است !

{متاسفانه من نمیتوانم درباره این محصول اطلاعات دیگری در اختیارتان قرار دهم _ ولی مهندسان عزیز ، ای اینده سازان مملکت ، لطفا به روز باشید.}

در پایان من اعلام میکنم که اگر دوست من  nadt_eng از حرف بنده ناراحت شده اند ، من نمیتوانم از ایشان عذر خواهی کنم چرا که من نظر خودم را

دادم و مسولیتی در قبال برداشت ایشان از حرفم ندارم.

در پایان از دوست خوبم nadt_eng میخواهم که در مقابل نظرات و سخنان طنز _ هجو _ انتقادی _ جدی و ... آنقدر سریع جبهه گیری ننمایند .

با تشکر

amirm1988

بالا 
 مشخصات  

از این پست amirm1988 یک کاربر تشکر کرده است : ahankhah
 پست ارسال شده در: پنج شنبه تیر 10, 89 12:44 pm 
آفلاين
VIP
مهندس عزيز من از شما انتظار عذرخواهي نداشتم كه شما هم بفرماييد عذرخواهي ميكنيد يا نمي كنيد. بله قطعا هركسي در زمينه اي كه مهارت داره اظهارنظر ميكنه خود من كارم سدسازيه و تو زمينه طراحي و محاسبات و متره و برآورد فعاليت دارم پس در همين زمينه هام اگر دوستي سوالي مطرح كرد پاسخگو خواهم بود و اگر هم شكي به جوابم داشتم اون رو هم مطرح مي كنم. و قاعدتا اگر راجع به چيزي ندونم حتما سوال ميكنم.اما همكار گرامي در موقع پاسخ دادن رعايت هم ميكنم. ممكنه گاها متني بنويسم اما متاسفانه نوشته روح نداره و موقعي هم كه طرف شما يا من داره نوشته رو ميخونه نمي تونه لبخنهامون رو هم همراه نوشته ببينه و مياد نوشته رو كاملا بصورت بيروح ميخونه. دوست عزيز اين جبهه گيري نيست. اين حداقل انتظاريه كه شما ميتونيد از يك هم رشته همكار داشته باشيد كه يا جوابي داده نشه يا ذكر بشه من سابقه اي تو اين كار ندارم يا با دليل جواب بده. بعنوان يك همكار كوچيكتر عرض ميكنم اگر زماني در قبال سوالي از طرف پيمانكار نظارت MC يا كارفرما حتي اگر در زمينه مستقيم كاري نباشه چنين جوابي داده بشه مطمئن باشيد شايد حتي در مقام جواب هم برنياند چون از نظر همكار ما درس اين رشته رو خونديم و در قبال سوالات ميتونيم كاملا منطقي جواب داده يا به گفتن نميدونم اكتفا كنيم. بهرحال من تازه عضو شدم و شايد در نگاه اول واقعا اينجارو سايتي ديدم كه بشه با دوستان همفكري داشت و يانظرشونو خواستار شد. اما اگر قرارباشه جوابها به اين نحو باشه هركسي باشه حاضر نمي شه پستي ايجاد كنه. مطمئن باشيد همه ما يا دانشجو هستيم يا كار مي كنيم و وقت هركدوم از ما بيشتر از اين ارزش داره كه به جواب يا لجبازي با همديگه گذشته بشه. اين مورد رو هم راجع به شما و هم خودم گفتم. بهرحال موفق باشيد.

بالا 
 مشخصات  

از این پست nadt_eng یک کاربر تشکر کرده است : ahankhah
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 25 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان

L_DELETE_COOKIES

انتقال به:  
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد