تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان 8, 87 2:10 pm پست ها : 41 محل سکونت: بوشهر تشکر کرده: 6 بار تشکر شده: 15 بار
|
|
با سلام دوستان عزيز من يك پلاك دارم كه ميخام براي خودم يه ساختمان شيك با شرايط ذيل بزنم از تمامي دوستان صميمانه تقاضامندم با توجه واقع شدنم در يك منطقه محروم با كشيدن يك پلان معماري ساده مرا راهنمايي كنيد ضمنا جهت تشكر و قدرداني به پلان برگزيده هديه اي ناقابل تقديم خواهم كرد. شرايط: پلاك : ابعاد آن در دوضلع شرقي و غربي 20 متر بوده كه در دوطرف پلاك همسايه مي باشد، در ضلع شمالي 13.5 متر به پلاك همسايه و در ضلع جنوبي نيز 13.5 متر به گذر 12 متري ميرسد.(پلاك 20*13.5 گونيا مي باشد.) طبقات : يك طبقه اسكلت بتني با امكان ساخت تا دو طبقه در آينده. پاركينگ : عرض بين 3 تا 4 متر و به طول 2 ماشين كه درب ورودي آن مستقيم به گذر باشد و بالاي آن دو اتاق و يك سرويس و يك آشپزخانه كوچك كه يك اتاق آن كه رو به گذر است داراي تراس باشد.(دوبلكس) همكف : يك هال و پذيرايي 8*6 ، يك آشپزخانه 4*6 با سرخ كن مجزا در حد مقدور با ناهار خوري، يك سرويس بهداشتي عمومي، دو خواب كه يكي از آنها داراي سرويس بهداشتي و اتاقكي كه كلا كمد باشد و يك راه پله كه فقط براي دسترسي به اتاقهاي بالاي پاركينگ باشد. راه پله : راه پله مجزا براي طبقه دوم كه ورودي آن از گذر باشد و به اتاق بالاي پاركينگ كه تراس دارد نيز دسترسي داشته باشد. حياط : در ضلع جنوبي و رو به گذر حداكثر 3 متر عرض حياط باشد و طول آن نيز به اندازه همان 13.5 متر منهاي پاركينگ و راه پله مجزا باشد. چنانچه دوستان پلانهايي داشته باشند كه در اين پلاك بگنجد و با شرايط بالا متفاوت باشد نيز لطفا برايم ارسال كنيد. ايميل :mohammad_iran87@yahoo.com با تقديم احترام و تشكر فراوان از همه دوستان
|
|