سلام من رشته تخصصی ام ساختمان نیست و کامپیوتر کار می کنم اگر ممکنه یه پلان پیشنهادی برای یه آپارتمان دوبلکس که ابعاد زمین 20*5هستش که من 12*5 رو می خوام پیشنهاد بدین یه دیدی نسبت به اینجور نقشه هاپیدا کنم
4 طبقه و دو واحد دوبلکس همراه با آسانسور موقعیت شمالی ویرایش: طبقه اول یه دستشویی هم داشته باشه طبقه بالا دستشویی و حمام (داخل اتاق ها نه)
نمی خوام یه طراحی حرفه ای باشه با CAD با paint هم باشه خوبه چون می خوام ببینم یه مهندس نقشه کش چه طرحی رو برای یه چنین فضای محدودی ارائه می ده
اطلاعات بیشتر رو نمی دونم چی بدرد می خوره، بفرمایین عرض می کنم
ممنون از همه
_________________ 1 :سلام همیشه آخر سلام می کنم تا سئوالم توی preview سئوال دیده بشه 2: من معمولا جستجو می کنم و بعد سئوال جدید می فرستم. اگر بوده و پیدا نکردم حتما کلید واژه هام بد انتخاب شده 3:. 4: ممنون و دکمه تشکر 5: امیدوارم من هم فعال باشم توی پاسخ دادن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط saeedfweb در سه شنبه فروردین 31, 89 8:58 am .
بله جالب بود اما ذهنیتی درمورد نحوه قرار دادن دو راه پله و آسانسور (یکی بین طبقات و یکی بین یک آپارتمان) بهم نداد منظورم طراحی کامل نیست حتی اگر با paint هم باشه مهم نیست فقط می خوام ببینم چطوری می شه این کار رو انجام داد
_________________ 1 :سلام همیشه آخر سلام می کنم تا سئوالم توی preview سئوال دیده بشه 2: من معمولا جستجو می کنم و بعد سئوال جدید می فرستم. اگر بوده و پیدا نکردم حتما کلید واژه هام بد انتخاب شده 3:. 4: ممنون و دکمه تشکر 5: امیدوارم من هم فعال باشم توی پاسخ دادن
یعنی توی یه آپارتمان چهار طبقه دو تا آپارتمان دو طبقه هستش پله بین دو اپارتمان با هم (دوبلکس) کجا قرار بگیره پله بین دو اپارتمان (دو تا دو طبقه) کجا قرار بگیره آسانسور کجا قرار بگیره؟