ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: رابطه بین نیروی انسانی هزینه و مدت زمان در پروژه های ساختمانی
 پست ارسال شده در: يکشنبه تیر 26, 90 8:05 pm 
آفلاين
همکار
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه تیر 24, 90 11:57 am
تشکر کرده: 169 بار
javad1r نوشته است:
درسته حق با شماست . منظورم یکم نامفهومه . عذر میخوام .  منظورم این بوده که فرضا یک استاد کار بخش سازه فرضا ارماتور بند در روز چند ساعت کار میکنه تو این مدت مثلا چند کیلو ارماتور می بنده و در روز چقدر دستمزد میگیره بنابرین رابطه بین هزینه ساعت کار و در واقع هر کیلو ارماتور بستنش برای ما در مجموع چقدر هزینه داره . حلا استاد کار ارماتور بندی یه نمونه کاره تقریبا کل نیرو هایی که تا ساخته شدن کامل ساختمان همکاری میکنن چه نسبتی بین زمان کار و هزینشون وجود داره فرضا هر کیلو ارماتور بستنش 2 ساعت زمان میبره و 1000 تومان هزینه و مثلا بنایی هر متر مربع دیوار تیغه بلوک سفالی  چه قدر زمان نیاز داره و چه قدر هزینه داره . امیدوارم منظورمو رسونده باشم . دوستان راهنماییم کنید اوضاع پیچیده ای تو دانشگاه و کار شرکت برخورد کلی سرم شلوغ شده نیاز جدی دارم کمکم کنید لطفا . انشالاه جبران کنم . با تشکر فراوان

سلام

دوست گرامی تمامی مسائلی که می فرمایید گردشی متناوب دارند در هر پروژه ای (بستگی به پروژه هم دارد) تنها پیشنهاد بنده به شما این است که باید از چندید کارگاه ساختمانی بازدید کنید. این رو مطمئن باشید که اگر یک دانشجوی رشته عمران این بازدید ها را داشته باشد ضرر نمی کند باید خودتون کار را لمس کنید. اگر باز سوالی بود بنده در خدمت شما هستم

بالا 
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

L_DELETE_COOKIES

انتقال به:  
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد