| نويسنده |
پيغام |
|
amirm1988
|
موضوع پست: زبان از توصیف این شاهکار در ایران ناتوان است. ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 6, 89 8:55 pm |
|
 |
| کاربر ویژه |
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 184
تشکر از دیگران: 49 مرتبه
|
|
من تصمیم داشتم که این عکس را در قسمت گندکاریهای مهندسی قرار دهم ولی وقتی خوب فکر کردم متوجه شدم که این کار هم میتواند شاهکاری باشد. تذکر مهم 1 : بعد از جنگ جهانی مردم پاریس از ساخت یک سازه غول پیکر فلزی در کشورشان ناراحت بوده و آن را یک ننگ برای پاریس و فرانسه میدانستند. ولی اکنون با گذشتن بیش از 100 سال از آن ایام همین سازه فلزی به عنوان نماد شهر پاریس شناخته میشود و توهین به این سازه ، توهین به هویت فرانسوی ها شمرده میشود و در آن کشور جریمه های سنگینی را در پی خواهد داشت. تذکر مهم 2 : هنوز هیچ کس ساختگی بودن این تصویر را تایید نکرده است. تذکر مهم 3 : به قول سهراب عزیز : چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید .
شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.
|
|
 |
|
 |
|
INFO
|
موضوع پست: Re: زبان از توصیف این شاهکار در ایران ناتوان است. ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 6, 89 9:23 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه آذر 14, 88 1:50 pm پست ها : 6
تشکر از دیگران: 2 مرتبه
|
|
بابا این چه حرفیه! همین ایران خودمون تونسته این شاهکار رو ریدیف کنه اگه تو ژاپن یا هر جایی دیگه هم بود ستون برق رو برش میدادن ولی تو ایران از اون خبرآ نیس . . .
راستی کلی هنر میخاد کسی بتونه تو سقف طره ای اون بازشو رو اجرا کنه! یه کم که فک میکنم از کله ام دود بلند میشه ولی چیکار میشه کرد اینجا ایرانه!
|
|
 |
|
 |
|
rosesefid
|
موضوع پست: Re: زبان از توصیف این شاهکار در ایران ناتوان است. ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 20, 89 9:51 am |
|
 |
| کاربر ویژه |
تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد 4, 88 10:00 am پست ها : 41
تشکر از دیگران: 9 مرتبه
|
|
اين جزو مدلهاي معماري جديده بابا!!! چرا همش عمرانيها رو ميبرين زير سوال؟!!!!
|
|
 |
|
 |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: زبان از توصیف این شاهکار در ایران ناتوان است. ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 20, 89 6:40 pm |
|
 |
| کاربر ویژه |
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 184
تشکر از دیگران: 49 مرتبه
|
|
ما هم که گفتیم این این یک شاهکار است.
|
|
 |
|