تاريخ عضويت: چهارشنبه اسفند 19, 88 4:38 pm پست ها : 60 تشکر کرده: 36 بار تشکر شده: 52 بار
|
|
نظر من در این مورد : 1)تفکیک کردن کاربران به 2 دسته کاربران عادی و ویژه 2)قالب نه چندان جالب سایت من که حسابی گیج شدم 3)تبلیغات بسیار کم سایت در سایر سایت ها و وبلاگ های عمرانی بطوری که من تا حالا لینک این سایت را در هیچ سایت و یا وبلاگ عمرانی ندیده ام 4)متوجه ربط مد لباس عروسی و موسیقی و اتو مبیل و... به ایران عمران نشدم اگر سایت فقط عمرانی و معماری باشه بهتره 5)فعالیت مدیران سایت در سایر سایت ها بعنوان کاربر فعال که خود نشانه ناامیدی است
|
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر 20, 87 3:36 pm پست ها : 3 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 5 بار
|
|
اولا سال نو مبارک 2-با تفکیک کابران مخالفم شدیدا. 3-فروش نرم افزاری که میدونم زحمت زیادی براش کشیده شده اما قبل از اینکه لینک یا هر مطلب دیگری دیده بشه تبلیغ این نرم افزار دیده میشه. 4- دیگر اینکه اگه هدف فروش محصولی هست سایت میشه تجاری اما اگه هدف علم اموزی هست دیگه مسالئ مادی معنی نداره مثل سایت ایران سازه و مهندس جعفری که واقعا زحمت میکشن. 5-امیدوارم دوستان جوان و جویای نام خوبمون برای ارتقا بیشتر مطالب سایت در سال نو تلاش بیشتری کنند.
|
|