هرگز از کسی که با من هم فکری کامل داشت چیزی یاد نگرفتم !
از تمام دوستان خوبم ممنونم که به دعوت من از طریق نامه های خصوصی و نظر در این پست جواب مثبت دادند !
و با انتقاد های سازنده از کارهای من ، مرا با نظراتشان راهنمایی نمودند.
هر چند که در حدود 20 نفر از دیگر اعضا که دعوت نامه هایی مشابه برایشان ارسال کرده ام هنوز از نظرات آنان در این پست خبری نیست !
اولا: این وظیفه ام بود که به صحبت شما گوش کنمدوما: زیاد نگران نباش چون ماشاء الله سایت بیش از 10000 نفر عضو داره و الحمدولله کسی به سایت سر نمیزنه
اگرم سر بزنن پست نمیزنن!_________________________________-
دوست خوبم سید جان سلام :
جان سید امر بفرما.
درباره قسمتی که مربوط به ایران است با شما موافقم
به نظر من هم نباید با این عکسها وجه ایران را خراب کرد
ولی به نظر شما قسمت مربوط به عکسهای گندکاریهای مهندسی مشکلی با ایران وایرانی ندارد. وجه مهندشان ایرانی را خراب نمی کند _ مدرک مهندسی ایران رازیر سوال نمی برد به نظر شما خرپاهایی که به هم جوش شده اند ، سقف عجیب یکآپارتمان ، نرسیدن 2طرف پل به هم ، نفوذ آب در پی پل وجه مهندسان ایرانیرا خراب نمیکند !
جواب چند خط بالا رو از نهج البلاغه مولامون حضرت علی(ع) بهتون میدم امیداورم که منظور منو متوجه بشید
هرکسی با حق درافتد نابود گردد.
نمیدونم کدوم حکمته!؟
آقا راستشو بخاید منم گــــاف دادم اونم اندازه المپیک!
منم کم تقصیر ندارم
درسته که گندکاری مهندسی وجه مهندسان ایرنی رو یه کم پایین میاره ولی باعث درس گرفتن که میشه
ولی همه مهندسآ که اونطوری نیستن
از مهندس داریم تا مهندس!
یه مهندس داریم مثل مهندسآی ایران عمران و یه مهندس داریم مثل زیر؛
من تابستون پارسال تو شهرداری ابهر کارآموز بودم-تو معاونت عمرانی
خداییش یه شخصی بود که اسمشم نمیگم به ولله اصلا چیزی بلد نبود و کلا مسخره بازی در می آورد
میرفتیم برا بازدید از پروژه ها کلا دلقک بازی در می آورد.
ازش یه سوال پرسیدم که"کول" چیه؟
اصلا جواب نداد و داشت منو میپیچوند منم دیدم که تو جمع من جوون کوچیک بشم بهتر از اینه که یا آدم 30 - 40 ساله خرد بشه.
خوده شم تو علمی کاربردی درس خونده بود.
خلاصه کلام اینکه یه سری آدم های موفت خور چپیدن تو ادارات دولتی.
به نظر من خیر ، همانطور که این عکس ها وجه ایران را زیر سوال نخواهد برد.
دوست من برای بهبود کارها خیلی چیزها را باید گفت ، باید انتقاد کرد ، باید سخن گفت {اما در چهارچوب گفتار}
مسلمه که همه چی باید تو چارچوب فلزی گفته بشه
مخصوصا این انتقاد ها که محور پیشرفتن.
برای متال در حدود 2هفته قبل زمانی که شما مرا از طریق پیامکوتاه باخبر کردید که نقشه های شهرک را در سایت قرار داده اید من برای شمایک پیام کوتاه تشکر فرستادم و از زحمات شما تشکر کرده بودم
ولی الان بعد از 2هفته از ارسال آن پیامی با موضوع " عدم ارسال پیام به سید مصطفی " به دستم رسید !
[B]ولی اون پیام شما به دستم رسید!
[/B]من با درج آن پست ( خدابیامرز ) قصد توهین به شخصی را نداشته و هنوز هم از حذف ان پست قانع نشده ام.
ولی اگر شما معتقد هستید که ان عکسها ممکن است سایت را با مشکل مواجه کند من به نظر شما احترام گذاشته
سکوت اختیار میکنم.
یه نصیحت بهت بکنم که هیچ وقت ساکت نباش و تا جوابتو نگرفتی ساکت نشین.
من سره همین ساکت بودن یه وقت میخاستم استاد دانشگاه رو بترکونم!
قضیه اش مفصله - زیاد مفصلم نیست ولی . . . .
ایشون که گفتن به علت احتمال فیلتر شدنه سایته!از خوده مهندس طاهری دوباره علت رو سوال کن.
به نظر من سایت iranomran احتیاج به اصلاحات اساسی دارد.
با تشکر فراوان از شما
amirm1988
چه جور اصلاحاتی؟
خواهشا تو پست جلسات مدیران درج کنید.
اسمش چی بود؟
سوالات بدون جواب رو میگی؟
از دوستان علاقه مند دعوت میشود پست مربوط به " سوالات بدون جواب " را بررسی نمایند.