| نويسنده |
پيغام |
|
Vafa
|
موضوع پست: اطلاعیه درباره انجمنهای سایت همه کاربران مطالعه کنند ارسال شده در: دوشنبه مرداد 18, 89 10:12 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
با سلام
کاربران گرامی جهت تخصصی تر سایت ایران عمران بخش هائی از سایت حذف شدند و این روند برای چند بخش دیگر ادامه دارد با توجه بحث هائی که در بخش های سرگرمی و طنز وجود دارد و زیر انجمنهای دیگر مباحث آزاد کلا تصمیم بر آن شد که این بخش هم بزودی از سایت حذف گردد
از دوستان گرامی تقاضا دارم مطالب تخصصی خود را در سایت ارسال کنند
این سایت در دوسال قبل بخش های بسیار زیادی برای مطالب عمومی داشت که کم کم حذف گردید و به بخش های تخصصی بیشتری تبدیل گردد
لازم است در انجمن های سایت تجدید نظر گردد
|
|
 |
|
 |
| |
|
professional_IT
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه درباره انجمنهای سایت همه کاربران مطالعه کنند ارسال شده در: سه شنبه مرداد 19, 89 11:32 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه تیر 28, 87 7:11 pm پست ها : 115 تشکر کرده: 60 بار تشکر شده: 69 بار
|
|
با سلام بسیار عالیست! قبلا می خواستم چنین پبشنهادی را بدم ولی راستش جرات نکردم! با این کار متخصصین و مهندسان عزیز راحت تر می تونند مطالب را مطالعه کنند ضمنا سایتهای زیادی را رابطه با موارد حذف شده هست که میشه اونجا مراجعه کرد و متخصصان زیادی هم داره! و نیز: از زدن پستهای بی مورد جلوگیری میشه و وزن و کیفیت سایت بسیار بالا خواهد رفت و پستها بهتر خواهند شد .... به امید فردایی بهتر...
_________________ ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم بجای اینکه به مسجد بروم و به کفشهایم فکر کنم دکتر علی شریعتی
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه درباره انجمنهای سایت همه کاربران مطالعه کنند ارسال شده در: سه شنبه مرداد 19, 89 9:55 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
با سلام
بخشهای مختلف سایت بجز کامپیوتر حذف گردید
|
|
 |
|
 |
| |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه درباره انجمنهای سایت همه کاربران مطالعه کنند ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 19, 89 12:17 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 346 تشکر کرده: 67 بار تشکر شده: 266 بار
|
|
من هم با این تصمیم صحیح که از طرف مدیران سایت گرفته شده است 100 درصد موافق هستم.
قبلا نسبت به حذف مباحث بی ربطی با رشته مهندسی عمران که در سایت قرار داشتند پیشنهاداتی از طرف دوستان و خود من در پستهای مختلف یا مباحث آزاد انجام شده بود. و خوشحالم که خیلی سریع نسبت به حذف این قبیل پستها تصمیم صحیح اتخاذ شد.
من هم از این اتفاق فوق العاده خوشحال شدم و خوشحال تر از آن دیدن پستهای مهندس طاهری که چند روزی بود از ایشان بی خبر بودیم و از مطالب مفیدی که توسط ایشان در سایت درج میشد بهره نمیبردیم.
با تشکر فراوان amirm1988
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه درباره انجمنهای سایت همه کاربران مطالعه کنند ارسال شده در: چهارشنبه مرداد 20, 89 5:30 pm |
|
|
|
با سلام
متاسفانه مشغله کاری فرصت ارسال مطلب را از ما گرفته امیدوارم بتوانیم وقت بیشتری به سایت اختصاص دهیم
با تشکر از همه دوستان
|
|
 |
|
 |
| |
|