| نويسنده |
پيغام |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه آپدیت شدن سایت و اصلاحات کلی در سایت ایران عمران ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 10, 89 12:57 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
بسیاری از امکانات به سایت اضافه شده که در حد خودش بسیار خوبه
تبلیغات در سایت طراحی شده و براحتی همکاران میتوانند تبلیغات خود را ارائه و در سایت با نظر مدیریت نمایش دهند
صفحه اول سایت قابلیت آرشیو کردن مطالب را دارد و . . .
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه آپدیت شدن سایت و اصلاحات کلی در سایت ایران عمران ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 10, 89 1:01 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
|
تو گفته شما جای هیچ بحثی نیست...
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|
professional_IT
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه آپدیت شدن سایت و اصلاحات کلی در سایت ایران عمران ارسال شده در: جمعه شهریور 11, 89 1:47 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه تیر 28, 87 7:11 pm پست ها : 115 تشکر کرده: 60 بار تشکر شده: 69 بار
|
|
مهندس جان وفای عزیز واقعا سایت عالی شده. واقعا یک تنه داری سایت رو روپا نگه میداری دست مریزاد هر چی بگم کم گفتم کاش این روزها 28 ساعت بود تا بیشتر در خدمت سایت عزیز مون بودم. متاسفم برای خودم و شرمنده از وفای عزیز!!! الان درست ساعت 2 نصف شبه که تونستم وقت کنم بالاخره یک سری به سایت بزنم. به خواست خدا انجام وظیفه خواهد شد ...قالب سایت خیلی بهتر شده الان که با کروم وارد می شم صفحه اول سایت به طور کامل نشان داده میشه قبلا به علت عریض بودن سایت امکان دیدن همه صفحه اول سایت نبود البته با اپرا مشکل نداشتم. فعلا زیاد قسمت متنوع سایت رو ندیدم ولی قطعا بررسی خواهم کرد.
من توی سایت پی سون ( شاید بگم سایتی که بهتریهای ایران توش هستند سایت کاملا حرفه ای و با محیطی کاملا متفاوت و صمیمی . دوستانی که بتونند عضو سایت بشند می دونند من چی می گم) عضو هستم خیلی سایت خارق العاده ای هست به جرات بگم که سایت شما خیلی بهش نزدیکتره. قالب و امکانات سایت به صورت کامل کاربردی تر شده سایت هم سبک شده .
چند مورد از امکاناتی که تجربه کردم را اینجا مطرح می کنم نمی دونم حالا چقدر عملی باشه! فقط چون می خوام ایران عمران بهترین باشه!!
پیشنهاد می کنم هنگامیکه پیام شخصی به کاربر ارسال میشه یک صفحه کوچیک شبیه پیش نمایش باز بشه که کاربر دقیقا متوجه بشه پیام شخصی داره. برام چندین بار اتفاق افتاده که پیام خصوصی داشتم ولی اصلا متوجه نشدم...
در ادیتور بهتره منوهای اندیس (زیرنویس) و بالا نویس( توان) هم موجود باشه. برای تایپ فرمول خیلی به درد می خوره و ...
در هنگام ایجاد یک تاپیک جدید بهتره علاوه بر موضوع ایجاد شده یعنی تیتر تاییک ، یک ردیف دیگه برای توضیح بیشتر و متفاوت برای درک بیشتر و نمایش آن البته با فونت کوچکتر قرار داده بشه.
امکانی فراهم بشه که دوستانی که به خاطر پستهای خوبشان مورد تشکر قرار می گیرند اعتبار کسب کنند این اعتبار می تونه زیر آواتار کاربر به شکلهای مختلف مانند میله ای، عددی، و غیره طراحی بشه
قسمت موضوع پست فقط در اول تاپیک طراحی بشه بهتر از اینه که برای هر پست در یک تاپیک خاص امکان ویرایش اون فراهم بشه این موضوع تکراره یک تکرار دیگه هست و خیلی چشم و میگیره و یک جورایی اذیت می کنه ( نظر شخصی بنده هست). شاید موضوعات زیر به درد کسی نخوره پس من فقط جهت پیشنهاد و بهتر و کاربردی شدن این موضوعات را مطرح می کنم و قرار هم نیست که حتما مورد توجه قرار بگیره!!!
راهنمایی برای بی بی کدها در ادیتور طراحی بشه و یک نمونه پیش نمایش از اون دیده بشه.
امکان اضافه کردن متن مخفی فراهم بشه ( با یک کلیک متن نمایش داده بشه)
امکان ویرایش یک پست بعد از یک مدت زمان مثلا 24 ساعت از بین بره و امکان ویرایش حذف بشه. این باعث بهتر شده و نو نگه داشتن پستهای کاربر
خواهد شد مثلا کاربر دیگه نمی تونه پستی رو که یک ماه پیش نوشته رو ویرایش کنه. پس بسیاری از کاربران از ویرایش پست بی خبر خواهند بود و پست خونده نخواهد شد.
اگه کاربری در ظی یک زمان خاص فقط در یک انجمن خاص دو پست همزمان ارسال کنه به طور خودکار دو پست ادغام بشه. این کار باعث میشه کاربری بی جهت پست پشت پست نزنه و به تاپیک نظم میده.
امکان این باشه که در منوی جستجوی بالای هر تاپیک بتوان جستجو را محدود به تاپیکی که در حال حاضر در اون هستیم یا جستجو در یک بخش خاص مثلا نرم افزار یا کل سایت انجام داد.
شخصا معتقدم که قالب سایت اگه کمی تیره تر بشه بهتره می دونید که الان قالب سیاه توی بورسه!!!
امکان نقل قول چند گانه فراهم بشه.
در ادیتور امکان تورفتگی و برآمدگی فراهم بشه
فکر می کنم اگه دکمه تشکر طرف چپ قرار بگیره بهتر و کاربردی تر میشه به چشم هم می آد!!!
امکان اینکه بشه در پروفایل کاربر دیگر مثلا به جهت تشکر از زحمات کاربر ، پیامی درج کرد به طوری که با تایید کاربر دیده بشه خیلی بهتر میشه و به انگیزه یک کاربر اضافه می کنه و صمیمیت بین کاربران را افزایش میده .
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه اگه رسید در اسرع وقت پیشنهاد خواهم کرد. در آخر آرزوی سلامتی و بهورزی را برای تمام کاربران سایت و مدیریت محترم خواستارم. موفق باشید.
_________________ ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم بجای اینکه به مسجد بروم و به کفشهایم فکر کنم دکتر علی شریعتی
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه آپدیت شدن سایت و اصلاحات کلی در سایت ایران عمران ارسال شده در: جمعه شهریور 12, 89 1:27 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
با سلام
ممنون از دقت و حسن نظر شما
چشم دوستان متاسفانه هزینه های نگهداری و آپدیت کردن سایت کم نیست اما تمام تلاش ما برای همینه
در برنامه اول ما اولویت بر روی قالب قرار گرفت و SEO که خیلی مهم بود و انجام شد و همچنین نرم افزار PHPBB آپگرید به ورژن بالاتر شد که بتوانیم امکانات زیادی را به سایت اضافه کنیم
برای دیدن سایت در قالب طوری طراحی شد که دیگر در هر مانیتور و مرورگری نمایش بصورت کامل باشد نه نصفه و نیمه چشم دوست گرامی در مراحل بعدی تغییرات بیشتری را مشاهده میکنید
|
|
 |
|
 |
| |
|
AsedMostafa
|
موضوع پست: Re: اطلاعیه آپدیت شدن سایت و اصلاحات کلی در سایت ایران عمران ارسال شده در: جمعه شهریور 12, 89 6:01 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 88 12:26 am پست ها : 737 محل سکونت: ابـهـــر تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 581 بار
|
با سلام ایده های خیلی خوبی بود من که به شخصه خیلی خوشم اومد ولی این ایده رو مخالفم چون قالب مشکی برا سایت های هک و ... در ضمن اعتماد کاربر رو هم کم میکنه. دوستان نظر بدن فیض ببریم.
_________________ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن بـه فـکـر تـنـهـایـی نـبـاش، تـنـهـایـی خـودش تـنـهـاسـت، تـنـهـا بـه فـکـر کـسـی بـاش کـه بـی تـو تـنـهـاسـت 09127446240 Mostafa.ABC@Gmail.com 
|
|
 |
|
 |
| |
|