| نويسنده |
پيغام |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: آموزش نرم افزار Etabs 9 بصورت ساده- ساختمان منظم بتنی ارسال شده در: چهارشنبه شهریور 20, 87 6:55 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
دوست عزیز حروف بزرگ و کوچک را هم چک کنید باید capslock باید خاموش باشه
|
|
 |
|
 |
| |
|
reza.mansori
|
موضوع پست: Re: آموزش نرم افزار Etabs 9 بصورت ساده- ساختمان منظم بتنی ارسال شده در: پنج شنبه شهریور 21, 87 1:45 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه شهریور 20, 87 12:52 pm پست ها : 6 تشکر کرده: 1 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
 |
|
 |
| |
|
ariya
|
موضوع پست: Re: آموزش نرم افزار Etabs 9 بصورت ساده- ساختمان منظم بتنی ارسال شده در: جمعه مهر 4, 87 12:38 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه مهر 4, 87 12:22 am پست ها : 5 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
agha mamon.man taze ozv shodam.
|
|
 |
از این پست ariya یک کاربر تشکر کرده است : Vafa |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: آموزش نرم افزار Etabs 9 بصورت ساده- ساختمان منظم بتنی ارسال شده در: جمعه مهر 4, 87 1:01 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
خوش آمدید دوست عزیز میتوانید در بخش پیشنهادات و انتقادات نظراتتان را مطرح نمائید اگر زحمت بکشید و فارسی تایپ کنید خیلی بهتره چون زبان این انجمن فارسی هست در ضمن با 15 پست میتوانید کاربر ممتاز باشید و از امکانات ویژه سایت بهره مند گردید موفق باشید
|
|
 |
|
 |
| |
|
ariya
|
موضوع پست: Re: آموزش نرم افزار Etabs 9 بصورت ساده- ساختمان منظم بتنی ارسال شده در: جمعه مهر 4, 87 1:09 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه مهر 4, 87 12:22 am پست ها : 5 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
من هر کاری میکنم تا زیر 1 مگ بیشتر ذخیره نمیشه.با صفحات دیگه امتحان کردم بازم نشد.راهنمایی لطفا .و اینکه پست چطوری بدست میاد
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|