سلام با تشکر از از حسن نظر جناب عالی ولی من این فایل رو که لینک گذاشتین رو داشتم و دنبال نحوه مدل سازی و طراحی سازه های نامنظم وتحلیل دینامیکی بودم که در سایت شما اون رو دیدم که قابل دانلود نبود. با تشکر حسین بروجردی hbcivil@yahoo.com
Vafa
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی
دوستان عزیز این آموزش یک آموزش کامل و بسیار جالب میباشد شاید نزدیک 20 ساعت وقت صرف شد تا این آموزش تهیه گردد شما کمتر آموزشی با این حوصله و دقت می یابید متاسفانه میگم تبادل اطلاعات و تجارب و آموزشها باید دوطرفه باشه ما که هزینه ای از دوستان طلب نکردیم خودتون هم میدونید تمام کلاسها برای دوره برای این نرم افزار 100 تا 150 هزار تومان است حالا انتظار همکاری فقط از دوستان هست نه چیز دیگه
شما خیلی زحمت می کشید. ما به سایت شما تازه واردیم .....من برای پایان نامم به فایل شما خیلی نیاز دارم... یک بزرگی کنید و اجازه دهید دانلود کنم. قول می دهم از این به بعد کاربر فعال بشم.
با سپاس
Vafa
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی
شما خیلی زحمت می کشید. ما به سایت شما تازه واردیم .....من برای پایان نامم به فایل شما خیلی نیاز دارم... یک بزرگی کنید و اجازه دهید دانلود کنم. قول می دهم از این به بعد کاربر فعال بشم.
با سپاس
پیشنهاد بدید چکار کنیم
پیشنهاد من اینه یک حق عضویت کاربران ویژه ایجاد بشه چون این فقط برای این آموزش نیست و کاربران ویژه با مبلغ کمی عضو ویژه بشن تا از امکانات سایت استفاده کنن نظراتتون را بگید تا ببینیم چکار میشه کرد