| نويسنده |
پيغام |
|
ALIMENA
|
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی ارسال شده در: دوشنبه فروردین 24, 88 6:54 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد 28, 87 12:55 pm پست ها : 1 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 0 بار
|
|
با سلام خدمت كليه دوستاني كه زحمت تهيه مقالات و فايلهاي بسيار خوب را مي كشند من به نوبه خودم براي تهيه دفترچه هاي محاسباتم خيلي كمك گرفتم يك نكته هم راجع به آموزش تحليل ديناميكي سازه نامنظم جا دارد بگويم فايل خيلي خوب است ولي نكاتي كه راجع به سازه هاي نامنظم بايد لحاظ شود و نكاتي كه در تحليل ديناميك بايد مد نظر قرار گيرد مقداري در حالت ابهام مي باشند مثلا اعمال نيرو هاي 100 در صد و 30 درصد يا اعمال نيرو هاي طيفي در زاويه بحراني يا تركيب 100 درصد 30 درصد نحوه اثر كاهش سختي در اعضا ممنون مي شم اگه راهنمايي بيشتري داشته باشيد
|
|
 |
|
 |
| |
|
sardar_maad
|
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی ارسال شده در: دوشنبه فروردین 24, 88 8:03 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه دی 5, 87 5:45 pm پست ها : 1 تشکر کرده: 1 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی ارسال شده در: سه شنبه فروردین 25, 88 1:30 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
با سلام بررسي ميگردد نتيجه اعلام ميگردد
|
|
 |
|
 |
| |
|
dbfmr2000
|
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی ارسال شده در: دوشنبه تیر 1, 88 11:46 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد 31, 88 12:31 pm پست ها : 14 محل سکونت: مشهد تشکر کرده: 30 بار تشکر شده: 8 بار
|
|
سلام من تازه عضو شدم.
فایل رو تاز دانلود کردم. ممنون از مطالب مفید و سایت خوبتون
|
|
 |
|
 |
| |
|
vahidmetall
|
موضوع پست: Re: جدیدترین آموزش Etabs 9 برای ساختمان بتنی با تحلیل دینامیکی ارسال شده در: يکشنبه شهریور 22, 88 10:01 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه شهریور 10, 88 4:37 pm پست ها : 1 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 0 بار
|
|
با سلام وتشکر فکر می کنم متن جزوه دارای اشکاله و با یکی دیگه ساختمان بتنی منظم 4 طبقه تداخل داره
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|