| نويسنده |
پيغام |
|
30vil-eng
|
موضوع پست: Re: نظر سنجي درباره مطالب بخش ويژه سايت ايران عمران ارسال شده در: يکشنبه خرداد 30, 89 11:39 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه اسفند 19, 88 4:38 pm پست ها : 60 تشکر کرده: 36 بار تشکر شده: 52 بار
|
|
با سلام و تشکر از مهندس طاهری یک پشنهاد دارم و آن اینکه: یک تاپیک بزنیم تحت عنوان پروژه دسته جمعی متره و برآورد یک ساختمان در این تاپیک یک ساختمان را بطور کامل از ریز متره تا تعدیل و ... را بکمک یگدیگر کار می کنیم بدین ترتیب که در این تاپیک که یک تاپیک مشارکتی می باشه دوستان باید شرکت کنند و قسمتی از کار را بر عهده بگیرند مثلا: یک نفر نقشه ساختمان مورد نظر را در سایت جهت متره و برآورد قرار میده که این نقشه باید کامل و در عین حال کوچک با متراژ مثلا 70 الی 80 متر مربع و در یک یا دو طبقه باشه (البته این مواردی که گفتم با نظر دوستان می تواند تغییر کند) یک نفر در مورد انواع مناقصه و قرارداد و ضرایب پیمان و چگونگی محاسبه این ضرایب توضیح میده یک نفر کار ریز متره و خلاصه متره ساختمان مورد نظر را انجام میده یک نفر کار قسمت مالی و خلاصه مالی را انجام میده یک نفر کار تعدیل را انجام میده یک نفر کار محاسبه مابه التفاوت مصالح را انجام میده یک نفر تاخیرات مجاز و غیر مجاز و ... را محاسبه می کنه و ... البته هدف فقط قرار دادن فایل قسمت مربوطه در سایت نیست بلکه هر قسمت باید به زبان ساده و روان توضیح داده شود به سوالات احتمالی پاسخ داده شود نکته های قسمت مربوطه شرح داده شود و...
در این بین میتوان امتیازاتی هم به دوستان اعطا کرد البته با نظر مدیر محترم سایت مثلا: تبدیل کردن اعضای عادی که قبول مسولیت می کنند به کار ویژه معاف کردن کاربران ویژه از پرداخت حق عضویت برای سال بعد
با توجه به اینکه اکثر کاربران سایت اکثرا کاربران کاملا آشنا و مسلط به مسایلی که مطرح کردم هستند اگر وارد گود شوند فک کنم تاپیک جامعی بشه حتی موفقیت در این تاپیک میتواند منجر به ادامه این کار برای نرم افزار تخصصی و یاموارد دیگر هم بشود
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: نظر سنجي درباره مطالب بخش ويژه سايت ايران عمران ارسال شده در: يکشنبه خرداد 30, 89 8:48 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
با سلام
پیشنهاد بسیار خوبی است فقط حتما اول باید نقشه ای ارائه کنیم یک نقشه بسیار ساده که زیاد مباحث را پر دردسر نکند
در ضمن ما خوشحال میشویم همه دوستان مشارکت کنند
پس تاپیک ایجاد میشود زحمت نقشه با کی ؟
|
|
 |
|
 |
| |
|
amirm1988
|
موضوع پست: Re: نظر سنجي درباره مطالب بخش ويژه سايت ايران عمران ارسال شده در: سه شنبه تیر 1, 89 9:27 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 20, 88 8:16 pm پست ها : 346 تشکر کرده: 67 بار تشکر شده: 266 بار
|
|
امکان دارد در قسمت بخش آزاد گزینه مربوط به (اخبار ورزشی ) ایجاد گردد .
آیا کسی موافق هست ؟
|
|
 |
|
 |
| |
|
afshin185
|
موضوع پست: Re: نظر سنجي درباره مطالب بخش ويژه سايت ايران عمران ارسال شده در: يکشنبه تیر 6, 89 11:39 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه آبان 13, 87 2:09 pm پست ها : 2 تشکر کرده: 34 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
سلام
از شما بابت همه زحماتی که برای دادن اطلاعات علمی و مفید به مخاطبانتان می کشید بسیار بسیار سپاسگذار و متشکرم . با توجه به رشته من خواهشمندم مطلالب آموزشی نرم افزار های عمران بخصوص ETABS را بیشتر کنید اگر از دوستان هم کسی بتواند یک مطلب آموزش کاربردی برای پروژه های معمولی نه همه نوع پروژه ای مانند کتابهای موجود که سر در گم کننده است تهیه و در سایت عرضه نماید بسیار کار پسندیده و مفیدی انجام داده است .
بار دیگر از لطف شما بابت سایت عالیتان تشکر و از شما قدر دانی می کنم . پیوسته موفق و پیروز باشید .
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|