| نويسنده |
پيغام |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 11:12 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
سعي ىاريم سوالات را تهيه كنيم تا بهتر بتونيم بحث كنيم
با أرؤوي موفقيت براي همه دوستان
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohammadali58
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 12:29 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:03 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 14 بار
|
|
با سلام راه حل اینه که همه دوستان با سایت یا تلفن این مشکلات رابه مسولین برسانیم وقتی تعداد زیاد باشد انها فکری می کنند یا ارفاق یا جبران نمره کسری را مثل سالهای قبل -چرا همه بخش نامه های جدید امسال باید اجرا بشه ازجمله وقت امتحان پس همه دوستان همکاری کنند با تشکر
|
|
 |
|
 |
| |
|
saeed_taj
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 4:56 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه خرداد 21, 89 4:48 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 3 بار تشکر شده: 13 بار
|
|
سلام دوستان...منم دیرزوز امتحان نظارت رو دارم...خیلی از قبل سخت تر بود...3 تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین... 1-- من 40 تا از تستها رو جواب دادم اگر 8 تاشون غلط باشن قبول میشم یا نه؟؟ (اگر به ازای هر 3 سوال غلط 1 سوال درست حذف بشه...2 تا درست حذف میشن...و 2 تا از غلطها میمونن) آیا اون 2 تا غلط تاثیر دارن یا من که 40 تا زدم اگه 8 تا غلط زده باشم قبول میشم...؟؟ 2-- سوال در مورد شمع که گفته بود تا چه عمقی از زیرش باید باشه ؟؟ من عدد 3 رو زدم...نظر شما چیه؟؟و جواب درسته یا نه؟؟ 3-- سوال در مورد دیوار بدون پشت بند...من گزینه اجرای دیوار بدون پشت بند مجاز نیست رو زدم...شما چی زدین؟؟و جواب درسته یا نه؟؟ ممنون میشم جواب بدین....
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 5:30 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
اون دوتا غلط شما 0.7 از نمره 50 شما را کم میکنه ببینید اینها گرد میکنند اگر شما بالای 0.5 باشید یک نمره اضافه میکنند اگر کمتر از آن همان عدد درج میگردد
|
|
 |
|
 |
| |
|
saeed_taj
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: جمعه خرداد 21, 89 7:53 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه خرداد 21, 89 4:48 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 3 بار تشکر شده: 13 بار
|
|
دوستان عزیز کسی سوالات نظارت دیروز رو اگر داره محبت کنه بزاره تو سایت.... ممنون....در ضمن دیروز وزیر مسکن اعلام کرد امسال 2 بار آزمون برگزار میشه....6 ماه دیگه سری بعدی آزمون...
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|