| نويسنده |
پيغام |
|
moh_2008
|
موضوع پست: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 و دانلود سوالات آزمون نظارت ارسال شده در: پنج شنبه خرداد 20, 89 4:27 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه آبان 8, 87 2:10 pm پست ها : 41 محل سکونت: بوشهر تشکر کرده: 6 بار تشکر شده: 15 بار
|
|
سلام دوستان عزيز امروز آزمون نظام مهندسي سال ۸۹ برگزار گرديد. اميدوارم كه موفقيت لازم را كسب نماييد. ميخواستم
نظرتون را درباره عمران نظارت بيان كنيد و اگه كسي سوالي يادش مونده با ذكر سوال درباره جواب آن بحث كنيم.
راستش من كه خوب نخونده بودم ولي به نظرم امتحان مقداري مشكل بود يا حداقل نسبت به ۸۷ و ۸۶ سخت تر بود و
مدت زمانش هم ۱۵۰ دقيقه بود كه نسبت به سال هاي قبل ۳۰ دقيقه كمتر شده بود و پراكندگي سوالهاي يك مبحث در
بين سوالها زياد بود مثلا يه چند تا سوال مبحث ۹ كه ميزدي سوالات مبحث ۱۰ شروع ميشد ولي يه دفعه سوالي
ديگه از مبحث ۹ مطرح ميشد كه اين خودش باعث آشفتگي ذهن ميشد. من كه فقط وقت كردم ۳۵ سوال راجواب بدم اميدوارم بيش از ۳ جواب غلط نداشته باشم تا ان شاء الله قبول بشم.
اميدوارم شما هم همگي قبول بشيد.
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. ارسال شده در: پنج شنبه خرداد 20, 89 4:56 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
با سلام سوالات نظارت 2 سال قبل خوب بود اما امتحان محاسبات همیشه سخت هست باید ببینیم فردا چی میشه امیدوارم شما هم قبول شوید دانلود کامل سوالات باید حتما عضو شوید بعد دانلود کنید download/file.php?id=549
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. ارسال شده در: پنج شنبه خرداد 20, 89 4:59 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
اگر دوستانی سوالها را از جلسه خارج کرده باشند میتونند با اسکن کردن و ارسال آن برای ما آنرا در سایت قرار دهیم تا همه دوستان و همکاران استفاده کنند
با تشکر
|
|
 |
|
 |
| |
|
zhako
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:14 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد 24, 88 11:48 am پست ها : 1 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
من هم بادوست گرامی موافقم.سوالات سخت نبود.ولی پراکندگی سوالات وزمان کافی برای جواب دادن کم بود.من هم 37سوال جواب دادم.امیدوارم قبول بشم.با آرزوی موفقیت برای همگی.
|
|
 |
|
 |
| |
|
mohammadali58
|
موضوع پست: Re: بحث در مورد آزمون نظام مهندسي عمران نظارت كه امروز برگزار شد. 1389 ارسال شده در: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:17 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه خرداد 20, 89 8:03 pm پست ها : 35 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 14 بار
|
|
دوست عزیز نسبت به دو یا سه سال قبل یک ساعت وقت ازمون کمتر شده تازه شیراز 15دقیقه هم دیرتر سوالات را پخش کردن لطفا همگی برای جبران کسری نمره مثل سالهای قبل به مسکن وشهرسازی پیشنهاد دهیم ممنون همه شاید یکی از انهایی که کسری نمره لازمش بشه شما باشید پس تماس بگیرید
|
|
 |
|
 |
| |
|