| نويسنده |
پيغام |
|
colonelphd
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: شنبه خرداد 22, 89 9:55 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه خرداد 22, 89 9:47 am پست ها : 6 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 0 بار
|
|
2%؟ این با عقل جور در میای آخه؟ شرکت نکرده بودم اما سوالات رو دیده بودم ساده تر بود. مشکلی که داشت وقت کمش بود و اینکه بسیار بی نظمی و سر و صدا بود.
|
|
 |
|
 |
| |
|
rosesefid
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: شنبه خرداد 22, 89 11:50 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد 4, 88 10:00 am پست ها : 54 تشکر کرده: 16 بار تشکر شده: 68 بار
|
|
ميزان قبولي 4% بوده پارسال چون خود دكتر هوائي اين عدد رو اعلام كردند. سوالات هم نسبتا قابل حل تر بود ولي خيلي دوپهلو بود و هر سوال كلي محاسبات ميخواست (البته 90% سوالها) منكه پدرم دراومد ولي خب 34 تا تونستم بزنم ولي نميتونم بگم همه رو درست زدم
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: شنبه خرداد 22, 89 2:11 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 4971 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1012 بار تشکر شده: 3115 بار
|
|
با سلام
هميشه همينطوره وقت براي اين نوع آزمون خيلي كم هست
البته شايد بهتر بشه من كه نتونستم اين دوره شركت كنم اما براي دوره بعد حتما شركت ميكنم به همه دوستان جوانتر خودم تاكيد ميكنم حتما امتحان بدهيد و با جديت دنبال كنيد تا قبول شويد
اشتباه من اين بود كه در دوره هائي كه هر دو امتحان يكي بود خوب نخوندم قبول نشدم بعدش جدا شد هيچي ما هم گرفتار شديم پارسال هم 43 زديم و مطمئنا هرسال سخت تر ميشه
اميدوارم همه قبول شويد
|
|
 |
|
 |
| |
|
aryasin
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: شنبه خرداد 22, 89 3:01 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه خرداد 22, 89 2:49 pm پست ها : 2 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
به نظر من امتحان واسه کسایی که خونده بودن قابل پلسخگویی بود... و یه چیز دیگه ای که باید بگماینه که کسی که می خواد ساختمان طراحی کنه باید اطلاعاتش خوب باشه... اینو هم قبول دارم که این نوع ازمون برگزار کردن اصلا نمی تونه سطح علمیه یه نفر و تعیین کنه... این مسکلیه که توی دانشگاه هم هست... تمام دروس پی گیری می شه به غیر از پروژه ها که مهمترین قسمت دانشگاه هست.. به هر حال آرزوی موفقیت واسه همه دارم...
|
|
 |
|
 |
| |
|
aryasin
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: شنبه خرداد 22, 89 3:09 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه خرداد 22, 89 2:49 pm پست ها : 2 تشکر کرده: 0 بار تشکر شده: 2 بار
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|