| نويسنده |
پيغام |
|
aydin
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 2:59 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه خرداد 22, 89 12:24 pm پست ها : 5 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 1 بار
|
در مورد سوال یک و 60 با هاتون موافقم درستن ولی سوال 41 رو حلش کردم حدود61% افزایش مقاومت خمشی اتفاق میافته خودم اشتباه زدم ولی باید گزینه4 درست باشه
|
|
 |
|
 |
| |
|
Vafa
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 5:04 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
دوست عزیز با تشکر از شما روش حل را قرار دهید تا همه دوستان استفاده کنند اگر حتی هر کدام یک سوال را حل نمائیم کل سوالات حل میشود و به یک کلید دست می یابیم سال قبل اینکار را انجام دادیم و کلید ما نزدیک به 96 % با کلید آزمون درست درآمد
|
|
 |
|
 |
| |
|
soroushm
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 7:01 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه آبان 30, 87 2:30 pm پست ها : 3 تشکر کرده: 1 بار تشکر شده: 1 بار
|
|
سوال 1 فکر می کنم گزینه 4 نادرسته.چون گفته تو ساختمان نامنظم حداقل تو یک طبقه بین مرکز جرم و سختی فاصله است.ممکن دلیل نامنظمی چیز دیگه ای باشده.توکتاب نعیم هم گفته دلیل نیروی شلاقی مد های ارتعاشی بالاتره.اگه دوستان نظر بدن ممنون می شم.
|
|
 |
|
 |
| |
|
arge.shomal
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 8:55 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه خرداد 22, 89 8:24 pm پست ها : 22 تشکر کرده: 4 بار تشکر شده: 11 بار
|
|
پاسخ س1 گ4 است ساختمان های بلند با پریود بالا(0.7)درصد مشارکت جرمی مدهای بالاتر مهم می شود و توزیع مثلثی جالب و واقعی نیست برای توزیع نیروی زلزله همچنین ساختمانی نامنظم در ارتفاع داریم که فاصله مرکز ثقل و سختی کمتر از 20 درصد است...
|
|
 |
|
 |
| |
|
22300371
|
موضوع پست: Re: بحث و ارائه سوالات آزمون محاسبات نظام مهندسی سال 1389 ارسال شده در: يکشنبه خرداد 23, 89 10:04 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد 4, 88 7:59 pm پست ها : 34 تشکر کرده: 16 بار تشکر شده: 8 بار
|
|
[quote="aydin"]سلام دوستان منم اینکه سوالای امسال نسبت به پارسال بهتر بود رو تائید میکنم. در مورد سوال 48 طول نشیمن نعل درگاه برا ساختمونای بنایی با کلاف 25 و بدون کلاف 30 سانته ولی تو سوال چیزی از نوع ساختمون قید نشده! لطفا نظرتونو بنویسید. ممنون%[/quo در مورد این سوال اصلآ نوع دیوار رو مشخص نکرده پش اگه بیایم فصلهای بعدی یعنی دیوارهای خشتی و سنگی رو هم در نظر بگیریم گفته طول نعل درگاه در هر طرف حد اقل باید به اندازه ی ضخامت دیوار باشه و این نوع دیوارها هم معمولآ ضخامتشون زیاده وبیشتر از 30 هم ممکنه باشه من فکر میکنم منظور این طراح سوال از حد اقل همون 25 باید باشه
|
|
 |
|
 |
| |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
|