تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد 30, 89 2:47 pm پست ها : 13 تشکر کرده: 16 بار تشکر شده: 16 بار
|
|
سلام خدمت دوستان چند سوال در مورد برنامه tekla structure داشتم 1- قبل از اینکه ما شروع به کشیدن پی یا ستون یک ساختمان رو انجام دهیم از کجا باید بدونیم که پی این ساختمان نواری هست یا گسترده، همینطور برای ستون چه مقطعی مناسب هست، چون من بیشتر مثالهایی که دیدم از همان اول شروع به کشیدن پی و ستون در برنامه می کنند؟( البته کتابهایtekal structure نشر علم عمران و آموزش tekal structure تالیف مهندس نیک نام شاکر منتظر و جزوهای خوبی که توی همین سایت هست، رو دارم و توی هیچکدوم توضیح نداده) 2- در مورد تنظیمات مشخصات مریوط به بتن و فولاد که از modify material catalog انجام میشه، چگونه مدول گسیختگی و جرم واحد حجم و غیره رو در کدام(general,analysis,design...) قسمت باید وارد کرد ؟ البته مثل برنامه etab برای سقف باید جرم واحد حجم رو 0 وارد کرد و از کجا باید وارد کرد مثل سوال اول(این مورد هم گفته نشده) ؟ 3-آیا برای وارد کردن مقاطع در برنامه که بصورت دستی وارد میشه، راه سریعتری مثل نوشتن مشخصات در exel و import در tekla یا با فرمت .txt وجود داره ؟(چون من فقط مقاطع با پسوند lis.* رو میشه import کرد رو دیدم و برنامه ی جانبی دیگری tekla داره) ممنون میشم کمکم کنید چون تازه شروع به یادگیری برنامه کردم و منابع کمی داره(مثل etab نیست)
|
|
تاريخ عضويت: سه شنبه تیر 24, 87 12:43 am پست ها : 5151 محل سکونت: تهران تشکر کرده: 1059 بار تشکر شده: 3157 بار
|
|
سلام
البته مهندس این موضوع تو ایران صادق هست برای ساخت و نقشه های شاپ استفاده میشه
این نرم افزار انواع و اقسام بارگذاری ها و طراحی ها رو داره
|
|